banner137
banner25

Topyekün Ankara’ya gidiyorlar!
Edirne Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun Sağlık Bakanlığına atanması sonrasında Ak parti İl Başkanı Müjdat Kahve düzenlediği ikinci basın toplantısında Edirne’deki STK lar başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların temsilcileri ile Ankara’ya çıkarma yapmaya gittiklerini, Edirne ve Trakya Milliyetçiliği yaparak ayrım gözetmeksizin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na destek olmaya gideceklerini belirtti.
Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan İl Başkanı Müjdat Kahve Edirne’ye alınabilecek yatırımlar ve bunların önceliği konusunda Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun gücünün bilindiğini anlatarak “biz bunu Edirneliler olarak kendisine vereceğimiz destekle göstermek istiyoruz. 30 Ocak Çarşamba günü tüm Edirne halkını, STK’ları, işadamlarını, yerel yöneticilerini, siyasileri bekliyoruz. Edirne olarak topyekün bir şekilde bu Ankara çıkarmasına katılmalıyız”çağrısında bulundu.
Edirne Valisi Hasan Duruer’in de ziyarete katılacağını kentin belediye başkanı olarak Hamdi Sedefçi’nin de bu ziyarette olmasını arzu ettiklerini belirten İl Başkanı Kahve “Bu ziyareti Edirne Valisi Hasan Duruer’in heyet başkanlığında gerçekleştiriyoruz. Biz ilçe belediye başkanlarımızı da davet edeceğiz. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin de bu ziyarete katılmasını arzu ederiz. Bu bir AKP organizasyonu değildir. Tüm Edirne’nin Bakanı sahiplenmesidir”diyerek Ziraat Odası, Süt Birlikleri, Damızlık Birliği, ETSO, ETB şimdilik ziyarete gelecekler arasında olduğunu bildirdi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30