banner137
banner25

TGB üyelerine gözaltı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne programında seslerini duyurmak ve yaşananları protesto etmek isteyen bir grup TGB üyesi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Makedon kulesi karşısında bulunan bir binanın çatı katına çıkan 4 TGB üyesi ellerinde bulunan büyük pankartları binanın çatısından aşağı sarkıtarak dikkat çekmek istedi.Durumu fark eden Güvenlik Şube ekipleri protestonun amacına ulaşmadan sonlandırılmasını sağlayarak 4 TGB üyesini gözaltına aldı.Çatının emniyetsiz olmasından dolayı harbede yaşanmaması ve gençlerin gözaltına alınma sırasında direnmemesi olası bir kazanın yaşanmamasına neden oldu.

Gençlerin açtıkları pankartlarda “Bazen sadece korkar ve sonunu beklersin” “Tayyip Kim ki?”gibi sloganlar yazıyordu.

Gözaltına alınan TGB üyeleri ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü Güvenlik şubesine götürüldüler.Burada ifadeleri alınan gençler daha sonra serbest bırakıldılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30