banner137
banner25

Teşkilatlar taranıyor!
Ak Parti İl ve Merkez ilçe teşkilatı gece gündüz demeden tüm teşkilatları dolaşarak istişare toplantılarıyla bir araya geliyorlar.
Edirne merkezde mahalle mahalle dolaşan teşkilat üyeleri belli bir saatten sonrada ilçelere hareket ederek burada ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek sorunları yerinde çözüp beklentileri not ediyorlar.
Ak parti hükümetinin göreve geldiği günden buyana sorunları çözme konusunda olağan dışı bir gayretle çalıştığını ifade eden İl Başkanı Av.Müjdat Kahve “bizler teşkilat olarak ilçe,belde ve köy teşkilatlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz.Sorunları yerinde dinleyerek çözüm konusunda müdahaleler yapıyoruz.Amacımız hizmetlerin ilimizin her noktasına ulaşmasını sağlamak”dedi.
İl yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belirlenen teşkilat yapısı kapsamında görev dağılımı yapan Ak parti teşkilatının Uzunköprü,Meriç,İpsala,Enez,Keşan,Havsa,Süloğlu,Lalapaşa teşkilatlarını gezdiği ve partilerle ve vatandaşlarla bir araya gelerek istekleri not aldıkları görülen Ak parti yöneticilerinin sorunları yerinde çözme gayretlerinin olduğu ve bu sayede partiden beklentilerin sıralanarak rapor haline getirdikleri anlaşıldı.
Parti olarak her türlü sorunu çözme konusunda uğraş verdiklerini belirten İl Başkanı Kahve “bizler yönetim kurulundan arkadaşlarımızla il binamızda sürekli olarak istişarelerimizi yapıyoruz.Halkın ne tür beklentileri olduğunu gelen raporlar doğrultusunda irdeleyerek ona göre Genel Merkezimizle paylaşım yapıyoruz.Biz teşkilat olarak sürekli çalışıyoruz.Önümüzde seçimler var.Fakat güçlü alt yapısı olan bir teşkilat için şimdiden hazırlıklara başladık.Edirne’nin Ak Partili belediyecilikle tanışması için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.Sağlık Bakanımız Ankara’da yoğun mesaisini ülkemiz için harcarken bizde Edirne’miz için buradan kendisine destek oluyoruz”diyerek Edirne’nin Ak Belediyecilikle tanışması ile çehresinin ve geleceğinin nasıl değişeceğini herkesin göreceğini ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30