banner137
banner25

Tepkisiz kalmadılar ve gözaltına alındılar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde ve sonrasında çeşitli olaylar çıktı.Başbakan’ı protesto etmek isteyen bir grup TKP üyesi genç astıkları pankartla tepkilerini dile getirirken,bazı vatandaşlarda tepkilerini el kol hareketi yaparak gösterdiler.

Başbakan’ın gelişi öncesinde Londra asfaltı üzerinde bulunan TKP binasının çatı katına pankart asan gençlere polis müdahale etti.

Asılan pankartı fark eden polisler kısa sürede çevik kuvvet ekipleri ile müdahale ederek pankartın sökülmesini ve TKP üyelerinin gözaltına alınmasını sağladı.Öte yandan yine geliş güzergahı üzerinde bulunan üniversite öğrencisi olduğu bilinen bazı gençler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçişi sırasında tepki göstermek istedi.Polisin müdahalesi ile  gösterileri sonlandırılan gençler göz altına alınarak Cumhuriyet Polis merkez amirliğine götürüldüler.

Miting sonrasında ise Talatpaşa asfaltı üzerine yoğun güvenlik önlemi alan ekipler yolun her iki şeridini de araç trafiğine kapatarak konvoyun geçişini sağladılar.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçişi sırasında Adil sitesinin dördüncü katından el hareketi yaptıkları belirlenen iki genç Başbakanlık korumaları tarafından yaka paça evlerinden alınarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler.Gençlerin evlerinden alınmaları ve araca bindirilmeleri sırasında bazı vatandaşlar tepki göstererek “neden bizim çocuklarımızı alıyorsunuz?Ne yaptı bu çocuklar? El kol hareketi yaptılar diye gözaltına mı alınırlar”diyerek yaşanan duruma tepki gösterdiler.Başbakanlık korumaları ile vatandaşlar arasında kısa süreli yaşanan tartışma sonrasında gençlerin devlet büyüklerine hareket iddiası ile gözaltına alındığı ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılacakları söylendi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30