banner78
banner25

Tekin ziyaretlerini sürdürüyor!
 Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, İl Özel İdare Genel Sekreterliğini ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Sinan Tekin, kurum amirlerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan hanımı da çalışma ofisinde ziyaret eden Tekin, kadın girişimcilerin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra kendilerine kadınlarla ilgili projeleri hakkında bilgi verdi. Tekin, projeleri ile ilgili şu açıklamada bulundu, “Kadınların üretime verdiği katkıları çok önemsiyoruz. Yönetime geldiğimizde ‘Kadın Girişimci ve İş Geliştirme Merkezi’ kuracağız. Kadınlara yönelik eğitim, kültür ve kurs faaliyetlerinin yapılacağı ve hanımların kendi emekleriyle ürettikleri ürünlerin pazarlanabileceği imkânlar sağlayacağız. Kadınlara danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Bunun yanında, Trakya Üniversitesi işbirliği ile 8-12 yaş grubundaki üstün potansiyelli çocuklara bilimsel düşünme, sorgulama, sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırma, onların zekâ seviyeleri, yetenek ve ilgileri doğrultusunda eğitimlerini sağlamak amacıyla ‘Çocuk Üniversitesi – Çocuk Sanat Merkezi – Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ kuracağız.” açıklamasını yaptı. Sinan Tekin devamla, “Çocuklarımızı sanatla buluşturacağız. Sanata ve sanatçıya duyarlı kültürlü nesiller yetiştireceğiz” dedi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30