banner137
banner25

Tekin

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin Belediye Başkan adayları seçim turlarını arttırdı.

Yapılan anket ve araştırmalarda sürekli olarak bildik partilerin başa koştuğu şu günlerde Edirne’de temiz,ahlaklı ve akılcı siyasetin öncü ismi haline gelen Saadet Partisi Belediye Başkanı Av.Sinan Tekin zorlu bir yarış içinde olduklarını ifade ederek bu yola çıktıklarını kaydetti.

Ofisimizi ziyaret eden ve gerçekleşen ziyarette çalışma hırsı ve azmini açıkça gösteren Av.Sinan Tekin “biz her şeye rağmen inanarak böyle bir yola çıktık.Bizim için sonuç ne olursa olsun,Saadet partisi olarak kapı kapı dolaşıyor ve kendimizi anlatıyoruz.Biz projelerimizi halkımıza sunduk.Sunmaya da devam ediyoruz.Halk 30 Mart’ta bu çirkin ve kirli siyasette temiz bir aday arayışı içinde olduğunu gösterecek”dedi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Tekin halkın kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini ifade ederek bunun sandığa yansımasını beklediklerini kaydetti.

Siyasetin maddi güçle orantılı olduğunu hatırlatan Tekin “biz halkımızla sürekli olarak iç içeyiz.Kendimizi anlatıyoruz.Halkın bize olan ilgisini görüyoruz.Siyasette adam gibi adam yakıştırmasının yapıldığı bir kişi olmaktan çok mutlu ve gururluyum.İnşallah seçimlerin sonunda Saadet kazanacak Saadet kazanınca Edirne kazanacak”dedi.

Yapılan ziyarete Saadet Partisi Edirne İl Genel Meclis adayı Selim Kaya,Manşur İriş,Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdulhamit İriş ve Saadet Partisi Gençlik Kolları üyesi Faruk Yalçınkaya katıldılar.  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30