banner78
banner25

Tekin
 Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Av. Sinan Tekin ve beraberindeki Belediye Meclis üyeleri Tokat ve Batmanlı vatandaşlarımızı derneklerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Tekin sohbetlerinde, Edirne’mizin tarihi ve kültürel mirası ile Dünya şehirleri arasında önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Atalarımızın bize bıraktığı tarihi miras adeta açık hava müzesi görünümündedir. Bu zengin mirası korumak ve ona uygun şehircilik anlayışını devam ettirip gelecek nesillere aktarmak bizim sunumluluğumuzdadır. Biz Saadet Partisi olarak bu bilinci taşıyoruz. Edirne’miz için hazırladığımız projelerimizle bunu sağlamayı amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Tekin, devamla, “1990’lı yıllarda Anadolu’muzun pek çok ili Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştığı gibi Tokat ve Batman illerimizde de iki dönem Milli Görüş Belediyeciliği yaşandı ve destansı hizmetlere imza atıldı. 30 Mart seçimlerinde yine Anadolu’muzun pek çok yerinde Belediyeleri kazanacağımız gibi inşallah Edirne’mize de Milli Görüş belediyeciliğini getireceğiz” dedi.

Saadet adayı Av. Sinan Tekin, aynı gün beraberindeki ekiple birlikte Minibüs servisçilerinin oda seçimlerine katılarak ‘hayırlı olması’ dileklerini bildirdiler.  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30