banner137
banner25

Tanıtım cd’si hazır!
Uzun bir süreden buyana Edirne tanıtım cd si olmamasına duyarsız kalmayan Edirne Valisi Hasan Duruer verdiği talimatla profesyonel bir ekibe tanıtım cd si hazırlattı.
Edinilen bilgiye göre ilk etapta 5 bin adet yaptırılan cd’nin Edirne’nin tanıtımı için büyük bir önem taşıdığı ifade ediliyor.Konu hakkında açıklama yapan Edirne Valisi Hasan Duruer yaptırılan cd lerin 8 ve 20 dakikalık iki ayrı kopyadan oluştuğunu bunlardan 20 dakikalık olanının sözlü tanıtım, 8 dakikalık olanın ise müzik ağrılıklı olduğunu ifade etti.
Vali Duruer çeşitli gezilere gittikleri sırada bunun eksikliğinin hissedildiğini bildiklerini belirterek “şehirlerin güzelliklerini tanıtmadığınız süre içinde şehirlere turist getirme şansına sahip değilsiniz.İki ayrı cd yaptırdık.Biri 20 dakikalık diğeri ise 8 dakikalık.Tabi Edirne 20 dakikalık bir tanıtıma sığmaz.Gittiğimiz yerlerde programlardan önce göstermek niyetindeyiz.Müzik kısımlarını Mercan Dede üstlendi ve bizden telif hakkı almayacağını belirtti”dedi.
Edirne’nin muhteşem bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Duruer “muhteşem şehre layık oaln şeyleri profesyonel olarak yapmak durumundayız. Bu cd’nin amacı buydu”dedi.
Cd’lerin İngilizce olarak ta yapıldığını aktaran Vali Duruer “Edirne turizmine kimlerin rağbet ettiğine bakmak lazım” diyerek “UESCO’ye en fazla meraklı olanlar Japonlar.Japonlar mümkün olduğu kadar kentimize gelip Selimiye’yi geziyorlar.”diyerek ilimize ciddi bir rağbet olduğunu kaydetti.
EMİTT fuarına ilişkin görüşlerini de aktaran Vali Duruer bu tür fuarların ahbap ve dostların görüldüğü bir fuar olduğunu ifade ederek “bu fuarların amacına ulaştığını düşünmüyorum.EMİTT fuarını sürekli olarak aynı kişiler ziyaret ediyor.Tanıtım konusunda başka ülkelerin fuarlarına katılmakta yarar var” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30