banner137
banner25

Tabutu görünce şaşırdı!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği ESTİF İş Fuarı'nın açılışı sonrasında stant açan firmaları ziyaretinde ilginç bir manzara ile karşılaştı.

Klimalı tabut imalatı yapan ve uzun mesafeli taşınan cenazelerin sıcak havadan etkilenmemesi için özel olarak imal ettiği klimalı tabutlar Başkan Sedefçi’nin ilgisini çekti.

Stantları gezerken yerde bulunan paslanmaz çelikten yapılmış tabutun üzerinde yazan “Edirne

Belediye Başkanlığına satılmıştır” ibaresini görünce tabutun fiyatını öğrenmek istedi. “Öldükten sonra adam serinlik mi isteyecek, millet klima bulamıyor, ölülere klima koymuşlar” şeklinde yaptığı espri sonrasında satıcı ile kısa bir diyalog yaşayan Sedefçi şaşkınlığını gizleyemeyerek “ne özelliği var bunun? Bunu gerçekten bizimkiler mi aldı?Bana sormadan almışlar.Kaç para bu?Parayı verecek olan benim”şeklinde konuşunca firma sahibi ile kısa süreli bir diyalog yaşadı.

2 bin lira karşılığında Edirne Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından alınan tabutun ne işe yarayacağını merak eden başkan Sedefçi “para vermem ki ! Sen bunu hediye et.Millet evine klima taktıramıyor,bunlar ölüler için klima yapmışlar”dei.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30