banner137
banner25

Suuu!
Kentin bazı bölümlerine üç gündür su verilememesi tepkilere neden oluyor.Kentin merkezi olarak kabul edilen Saraçlar caddesi üzerinde bulunan birçok dükkan ve işyeri su kullanamazken Kaleiçi semti ve civarındada suların akmaması vatandaşı adeta çilden çıkartıyor.
Alipaşa çarşısı civarında bulunan otel ve berber gibi iş yerlerinin üç günden buyana suların akmamasına bağlı olarak müşterilerinde kayıp yaşanması ise esnafın tepkisine neden oluyor.Su kesintilerinin kendilerini bezdirdiğini söyleyen esnaf “belediyeyi aradığımızda hep yuvarlak cevaplar veriyorlar.Üç gündür öğlen gelecek diyorlar ancak su yok.Berber olarak damacana su ile iş yapmaya çalışıyoruz.Saç sakal tıraşını yapamıyoruz.Sakal tıraşı için çay ocağından sıcak su alıyoruz.Sürekli kesintiler ve su borularının içinden gelen pislikler şofben ve diğer cihazlarımızda arızalara neden oluyor.”dediler.
Kaleiçi semtinde oturan vatandaşlarda aynı konudan muzdarip.Evlerinn ikinci ve üçüncü katlarına su çıkmadığından yakınan vatandaşlar “önceden ip gibi akan suyumuz vardı.Üç gündür oda yok.nerede bu belediye?Nerede bu başkan?ne iş yapara bunlar?”diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.
Belediye yetkilileri ise Buçuktepe su deposu altında meydana gelen bir arızadan dolayı sularda kesinti yaşandığını ancak arızanın giderilmesi ile beraber suların akışının sağlanmasını beklediklerini kaydettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30