banner137
banner25

Suudi Gümrük Bakanı Edirne'deydi...

Suudi Arabistan Krallığı Gümrük Bakanı (Gümrük İdaresi Başkanı)  Saleh M.S-Al-Khaliwi  ve  beraberindeki   heyet  Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın’ı ziyaret ederek gümrük sahasında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Avrupa’nın en büyük dünyanın ise ikinci büyük sınır kapısını incelemek üzere bölgeye gelen Suudi Arabistan Krallığı Gümrük Bakanı (Gümrük İdaresi Başkanı)  Saleh M.S-Al-Khaliwi  ilik olarak Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerini Bölge Müdürü ile beraber gezdi.

Şehir gezisi sonrasında Kapıkule’ye gelerek burada inceleme yapan Saleh M.S-Al-Khaliwi yolcu salonu bölümünde işlemlerin nasıl yapıldığına dair bilgi aldı.İncelemelerin ardından   Kapıkule VIP toplantı salonuna geçen heyete,Bölge  Müdür  Yardımcıları ve Kapıkule’de   görevli Gümrük Müdürlerinin de katılımıyla, Bölge Müdürü Müslüm Yalçın tarafından Bölge  Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından X-Ray bölümünü merak eden Bakan Alkaliwi TIR  giriş-çıkış  peronları ile X-Ray bölümünde incelemelerde bulundu.an  heyet  daha  sonra    Bölge Müdürümüz  Müslüm YALÇIN’ın  makamına  geçti. Burada  günün anısına Bölge  Müdürümüz   tarafından   Saleh  M. Alkaliwi’ye  logomuzu  içeren  hatıra  tabağı  verildi.

Heyette Bakan Danışmanı Munif D. Al-Sumairy, Programlar ve Kongreler Genel Müdürü Abdulaziz R. Al-Roumi, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Osman Nuri Beyhan ile Bakanlıkta görevli AB uzmanları yer aldı.

Görüşmenin sonunda Bölge Müdürü Müslüm Yalçın tarafından Bakan Saleh M. Alkaliwi’ye  Bölge Müdürlüğü’nün logolarının içinde bulunduğu hatıra tabak verildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30