banner137
banner25

Suni gölet can aldı!

Şükrüpaşa mahallesindeki suni gölet olarak bilinen Barış Parkında yürüyüş yapan epilepsi hastası 60 yaşındaki Ayşe Durmuş düştüğü gölette hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Suni Gölet çevresinde yürümek için buraya gelen Ayşe Durmuş bir süre sonra dengesini kaybederek 2 metre derinliğindeki gölet’e düştü.Düşmesi sonrasında boğularak yaşamını kaybettiği belirlenen Ayşe Durmuş’un cansız bedeninin su içinde olduğunu gören vatandaşlar durumu sağlık ekipleri ile polis ekiplerine bildirdiler.Yapılan müdahalede Durmuş’un yaşamını yitirdiği belirlenirken kimlik tespiti için mahalle muhtarı İrfan Tasmalı olay yerine çağırıldı.Kimlik belirlemesinin ardından Durmuş’un oğlu olay yerine gelerek acı haberi burada aldı.Annesinin hastalığı olduğunu ve yürüyüş için çıktığını bildiğini polislere aktaran oğlu, yaşanan acı olay sonrası göz yaşlarına boğuldu.

Boğulma olayının ardından Ayşe Durmuş’un cesedi hastane morguna kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30