banner78
banner25

Su affı mı bekliyor?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de çok sayıda vatandaş ödemediği su borçları için af bekliyor.

Suyun temel hak olduğundan yola çıkan ve bu zamana kadar biriken su borçlarını ödemeyen vatandaşlar belediyenin su borcunu tahsil etmemesini suiistimal ederken Belediye Başkanının oğlunun da su borcundan dolayı af beklediği ve borcunu halen ödemediği ortaya çıktı.

Biz zamanlar kurduğu organizasyon şirketinin faaliyet gösterdiği iş yerinde su borcunu ödemediği belgelerle sabit olan Hakan Sedefçi’nin daha önceleri de haber yapılmasına rağmen ödeme girişiminde bulunmadığı ve adeta suyu babasının malı gibi kullandığı ortaya çıktı.

Bazı vatandaşlara su borcundan dolayı icra takibi başlatan Belediye’nin başkanın olu olan Hakan Sedefçi’ye bunu yapmadığı ve faaliyette olan şirket hakkında da her hangi bir ödeme yazısı göndermediği iddia edildi.

2010 yılı Mayıs ayından bu yana su borcunu ödemeyen Hakan Sedefçi’nin başında bulunduğu şirketin şu an itibari ile 6 bin 355 lira 77 kuruş borcu olduğu ve borcu ödemek adına bir girişimde bulunmadığı öğrenildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30