banner78
banner25

Sonunda koydu!
Edirne Belediyesi, Süper Lig'deki Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un renklerini taşıyan dev futbolcu heykellerinin yapım işini tamamlatarak sonunda heykelleri yerine koydurdu.

Edirne Belediyesi tarafından yaptırılan 4 büyük futbol takımlarının dev futbolcu heykelleri Cumartesi pazarı karşısında bulunan Güngör Mazlum ve Zübeyde hanım caddelerinin kesiştiği noktaya konuldu. Karaağaç Mahallesi'nde Trakya Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Heykel alanında yüksek lisans yapan heykeltıraş Müslüm Özcan tarafından 3 ayda tamamlanan heykeller ve hayvan figürleri 1'inci Murat Mahallesi'nde yapımına başlanan süs havuzlu parka önceki gün konuldu. Demir konstrüksiyon ve polyester dökümden yapılan 2.7 metre yüksekliğindeki dev futbolcu heykelleri, Süper Lig’in 4 büyük kulübü olan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un formaları giydirilmiş şekliyle tasarlandı. Önlerine ise 4 büyüklerin simgeleri olan Aslan, Kartal, Kanarya ve Kaplan sembolleri yapıldı. Yaklaşık 75 bin lira mal olan futbolcu heykellerinin arkalarında ise, Türk bayraklı sütün üzerinde büyük bir futbol topu bulunuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mümtaz kayar 11 yıl önce

sözde izcilik derneğinde kestirdikleri yetmedi bu gereksiz havuz için de o kavşaktaki ağaçlar kesildi niye haber yok veya cümle yok

banner30