banner78
banner25

Sokakta hayat durdu!
Dün gece Trakya Üniversitesi Ayşekadın yerleşkesi karşısındaki sokakta meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi iki kişide yaralandı.
Edinilen bilgiye göre “Sokakta hayat var”adlı sokağa gelen bazı kişiler mekan sahipleri ile tartışmaya başladı.İlk olarak Leman kafe isimli iş yerine gelen şahıslar burada bir süre mekanda tartışarak dışarı çıktılar.Tartışmanın bir başka iş yeri olan Fly Bar isimli iş yerinde de aynı nedenlerden dolayı devam etmesi üzerine devreye iş yeri sahibi girdi.Bıçakların çekildiği silahların konuştuğu gecede bilanço ağır oldu.Tartışmayı başlattığı iddia edilen  S.M. isimli şahsın elindeki bıçakla etrafa saldırdığı iki kişiyi yaraladığı, kendisinin de kavga ettiği kişi tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
Olayın gerçekleşmesi ile adeta sokakta kan gövdeyi götürürken olayda yaralananların olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı ve yaralı olan bir kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri gece geç saatlere kadar çevrede araştırma yaparak olayın görgü tanıklarını dinledi ve delil araştırması yaptı.Gündüz de devam eden araştırmalarda polis kullanılan silah ve bıçak başta olmak üzere kavganın çıkış sebebine ilişkin bilgileri toplayarak soruşturmasını derinleştirdi.
Kavgada yaşamını kaybeden ve tartışmayı başlattığı belirlenen S.M. isimli genç ise yapılan tüm müdahalelere rağmen göğsünden aldığı kurşun yarasından dolayı kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Kavganın yaşandığı sokakta ise son aylarda yaşanan bu tür kavga ve şiddet olaylarının arttığı ve huzursuzluğun gerek mekan sahiplerini gerekse gece bu mekanlara takılan kişileri rahatsız ettiği ve sokağın artık eski günlerine dönmesinin zor olduğu belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan coşkun 11 yıl önce

o sokağı bilenler sonunda böyle bir olay olacağını tahmin ediyorlardı. bu kaçıncı kavga? en sonunda adam öldü. o sokakta içki satışı yasaklanmazsa bu olaylar devam eder. hatta üniversite çevresinde içki satılan mekanların da alkol ruhsatları iptal edilmeli.

banner30