banner137
banner25

Sivrisinekte yeni bir iddia!
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin başarısızlıklarla dolu karnesinde en zayıf not olarak görülen sivrisinekle mücadele konusunda ortaya atılan bir iddia bu kadarına da pes dedirtti.
Sivrisineklerin Yunanistan’dan geldiği yönündeki iddiası sonrasında kendi içinde yaşanan sıkıntılara, sivrisineğin oluş nedenlerine bakacağına, lafla peynir gemisi yürütmeye çalışan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye bir eleştiride kendi çalışanlarından geldi.
İsmini vermek istemeyen bir çalışanı tarafından verilen bilgiye göre ilaçlamaların larva döneminde yapıldığı tarih olan Ocak,Şubat ve Mart aylarında atılan ilaçların tarihi geçmiş ilaçlar olduğu ve etkisini gösteremediği bu yüzdende mücadele konusunda sınıfta kalındığı iddia edildi.
Daha önceki yıllarda kendilerinin belediye personeli olarak başa baş çalıştığını belirten görevli “son bir iki yıldır bu işi özel bir firma yapıyor.Kullandıkları bütün ilaçların tarihi geçmiş ilaçlardı.Biz mücadele ederken 20 yıl boyunca az ekipmanla kaliteli iş yapıyorduk.Ama ne olduysa bu özel firma gelince işler değişti”dedi.
Öte yandan ilaçlamada etkili bir mücadele yapmak için söz konusu firmanın şu an yaptığı uçar ile mücadelede kullanılan ilaçlarında seyreltmesinin yapılmadığı ve insan sağlığı başta olmak üzere doğal popülasyonu da tehlikeye sokacak şekilde pervasızca ilaç atıldığı iddiası akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30