banner78
banner25

Sis bilançosu ağır oldu!

Edirne Hasköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yalaralandı bir kişide yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye Kırklareli ilinden Edirne kent merkezine seyir halindeki Mahmut Özpınar’ın kullandığı 39 AZ 060 plaka sayılı araç hatalı sollama ve yoğun sis nedeni ile karşı yönden gelen Sezai Erden’in kullandığı 22 ET 360 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.Çarpmaın etkisi ile savrulan araçta bulunan 6 kişiden biri yaşamını yitirirken, diğer 5 kişide yaralandı.Yaşanan kaza sonrasında yaralılar yoldan geçen diğer araç sürücüleri tarafından araç içinden çıkartılırken,sürücü Mahmut Özpınar uzun süren uğraşlar sonrasında sıkıştığı yerden olay yerine gelen kaza kırım ekibi ve sağlık görevlileri tarafından güçlükle çıkartılabildi.

Kazada Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine tedavi için getirilen 5 yaşındaki Esra Özpınar isimli kız çocuğu ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 5 yaşındaki Esra Özpınar isimli kız çocuğunun doğuştan bir ayağının kısa olduğu için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi servisinde tedavi gördüğü hafta sonlarında evine götürüldüğü, yeniden yatış ve tedavinin devamı için hastaneye getirildiği öğrenildi.

Olay yerinden yaralıları alamaya çalışan 112 Ambulansının ise arka kapısı uzun süre kapanmayınca yaralılar araçta beklemesi dikkat çekti.Açık kapı ile yaralı taşınmayacağı bilgisini 112 merkezinden alan sağlık görevlileri aracın arka kapısında bulunan kilit yayını kaza kırım ekibine kırdırarak kapıyı kapattıktan sonra yoluna devam etti.

Yaralılardan anne Emine Özpınar (37), Baba Mahmut Özpınar (37) ve abla Gamze Betül Özpınar ile anneanne Ayşe Gökkuş (60) ile dedeleri İbrahim Gökkuş (67), kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.

Kamyon şoförü Sezai Erden ise aracın solama yaptığını ve üzerine geldiğini belirtti.Kamyon şoförü olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alındı.

Durumu ağır olan yaralılar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil servisine kaldırılırken diğer hafif yarılar Edirne Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Haberi alan ailenin yakınları ise küçük Esra’nın yaşamını yitirdiğini öğrenince sinir krizi geçirdiler.



 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30