banner137
banner25

Sinema karne hediyeleri oldu!

Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Karaağaç yatılı Bölge İlköğretim okulunda eğitim ve öğretim gören ve derslerinde başarılı olan 46 öğrenciyi sinemaya götürdü.

"Karlar Ülkesi" adlı filmi üç boyutlu olarak izleme imkanı bulan 46 öğrenci polis ağabey ve polis ablalarının himayelerinde bu sabah Margi Outlet’te bulunan sinemaya gelerek sinema keyfini yaşadılar.

Bazılarının ilk defa tanıştığı sinemaya bazıları ise defalarca gelmesine rağmen arkadaşları ile bir arada film izlemenin bir başka zevki olduğunu ifade ederek filmin tadının çıkardılar.

Komiser Yardımcısı Hüseyin Ekeroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin yoğun bir eğitim dönemini tamamladığını ifade ederek "Sinema etkinliği, Edirne Emniyetinin öğrencilere hediyesidir. Derslerinde başarı sağlayan, notları iyi olan öğrencileri sinemaya getirdik. Öğrenciler çalışıp, çabalayarak ilk dönemi bitirdi. Bizler polisler olarak öğrencilerimizin farklı bir ortamda zaman geçirmelerini istedik." Dedi.

İlk defa sinemaya geldiğini belirten Hüseyin Çakır ise heyecanlı olduğunu söyleyerek 3 boyutlu gözlüklerini taktı ve sinema keyfini tattı.Film öncesi görüşünü aldığımız Hüseyin Çakır adlı öğrenci “Derslerin haricinde sosyal olarak bize katkı sağlayacak şeyler yapmak güzel. Bize bu imkanı tanıyan Edirne Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz" dedi.

Eylül Sansar ise sinema etkinliğinin kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti.

Polis ağabey ve ablalarıyla sinema izlemekten mutluluk duyduğunu dile getiren Sansar, yarı yıl tatilinin ardından derslerine dört elle sarılacağını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30