banner137
banner25

Şimşek 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadın haklarının dokunulmazlığına önem verdiklerini belirten Şimşek “kadınlarımızın dokunulmaz, devredilmez ve vazgeçilmez temel insan hak ve özgürlükleri olduğu bu hakların diğer insanlarla eşit ölçüde kullanımına inanmaktayız.Bu düşünce doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınlara karşı kullanılan her türlü fiili ve hukuki ayrımcılığa son verilmesi için gayret göstermekteyiz.Milliyetçi Hareket Partisi kadınların kalkınma sürecinde iş hayatında ve karar alma mekanizmalarında daha fazla rol almasını istemektedir ve mutlak suretle de kadınlarımızın temel eğitimlerini tamamlayarak eğitim seviyelerinin yükselmesi gerektiğini arzulamaktadır.

 Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınların iş yerlerinde maruz kaldığı ayrımcı hukuka, yoksulluğa, işsizliğe şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirten Şimşek kadınların vitrin malzemesi olarak kullanılmasından rahatsızlık duyduklarını belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30