banner78
banner25

Silah sesleri yankılandı.İki polis yaralı!

Edirne’de bir mahalleden silah sesleri geldiği ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekibinde bulunan iki polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Menzilahir mahallesi Taşköprü sokak üzerinde bulunan bir eve silahla ateş edildiği bilgisini alan ekipler kısa sürede olay yerine geldiler.Polisin olay yerine gelmesi ile elinde silah olduğu belirlenen kişinin silahı ile görevli polis memurlarına tabancası ile rastgele 8-10 el ateş açtığı ve bunun neticesinde görevli polis memurları Özcan Karakaşoğlu ile Mehmet Ali Uzun isimli memurların yaralandığı öğrenildi.

Polislerin yaralandıkları haberini telsizden anons eden polis memuru Özcan Karakaşoğlu ise kendilerine ateş eden şahsın ekipler tarafından bilinen bir şahıs olduğunu ve kendisi ile beraber Mehmet Ali Uzun isimli polis memurunun kalça ve diz bölgesinde yara aldığını söylemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Ateş eden şahsın Özgür Ç.isimli şahıs olduğu ve mahalle aralarında kaçmaya başladığını söyleyen ekipler bölgede geniş çaplı bir arama başlattı.Bölgeye yakın olan tüm giriş ve çıkışlar ile kent giriş ve çıkışları polis kontrolüne alınırken yaralı polis memurları Edirne Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındılar.Hastaneye gelen Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada çıkan olay neticesinde iki polis memurunun yaralandığını durumlarının iyi olduğunu belirterek zanlının kısa süre içinde yakalanacağını belirtti.

Aradan geçen bir saatlik süre içinde zanlı Özgür Ç. Olayın gerçekleştiği bölgeye yakın bir noktada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30