banner137
banner25

Sedefçi'ye sanal alemden
 Sedefçi’ye sanal alemden “elveda bebeğim”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yine partisinden aday adayı olacağı açıklamalarını yapan ve partisi tarafından da kesin olarak aday gösterileceği dedikoduların yayan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye muhalif olan gruplat tarafından açılan ve facebok üzerinden yayın yapan bir site gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal Paylaşım siteleri üzerinden her türlü eleştiriye maruz kalan ve yazılı basınla ettiği mücadeleyi sanal alemde yapamayan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin karşısına birde “Elveda bebeğim”adı altında yeni bir muhalif site kuruldu.

Hamdi Sedefçi’nin çekilmiş fotolarını bu sitede altına yazılar yazarak yayımlayan kişilerin ise kim olduğu bilinmiyor.

Facebook üzerinden aldıkları bir hesaptan yayın yapan sanal alemciler adeta Hamdi Sedefçi’yi yaylım ateşine tutuyorlar.Sedefçi’nin yeniden aday gösterilmemesi için uğraş veren sitenin Sedefçi tarafından ise henüz bilinip bilenmediği ise netlik kazanmış değil.

İki gün önce yayına başlayan site ile ilgili hukukçular eleştirilerin Facebook kullanım şartları ve politikalarına uyduğu ve ihlal edilmediği süre içinde kapanmasının söz konusu olmadığı görüşünde.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30