banner137
banner25

Sedefçi yorumlara taktı!

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bugün bir bayan memuru odasına çağırıp fırça attığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi adına başlatılan ve CHP genel merkezine Sedefçiyi destekler nitelikte gönderilen imza kampanyasına yorum yaptığı belirlenen bayan memur bugün öğlen saatlerinde Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından makam odasına çağırıldı.

Sedefçi’ye karşı görüşü ile bilinen bayan memurun yaptığı yorum üzerine başkanlık makamına çağırıldığı ve burada başkan Sedefçi tarafından soru yağmuruna tutulduğu belirtildi.

Kedi ve Köpek evinde çalıştığı bilenen bayan memura Başkan Sedefçi’nin “bu yorumu sen mi yaptın? Bu yorumu yapmaya utanmadın mı?Benim yolsuzluk yaptığıma inanıyor musun?”şeklinde sorular sorduğu ve karşılığında “evet bu yorumlar bana ait.Bu benim özgür irademle yaptığım yorum”şeklinde cevap verdiği ve ardından kendisini odasında kovduğu iddia edildi.

Aradan geçen kısa bir zaman içinde Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin söz konusu bayan memur için yazı çıkarttığı ve Kedi Köpek evinden alınarak bahse konu bayan memuru  yeni görev yeri olan Park ve Bahçeler müdürlüğüne gönderdiği öğrenildi.
Öte yandan başkan Sedefçi'nin hizmet alımı olarak işe aldığı bazı personele özel olarak görev verdiği ve sosyal paylaşım siteleri başta olmak üzere kendisi hakkında aleyhte yayın yapan haber sitelerii yazılı ve görsel medyayı takip ettirtiği iddia edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
personel 10 yıl önce

aynen takiplerdeyiz....

Avatar
personel üstü 10 yıl önce

neden beni görmez başkan 7/24 aglıyorum onun için benim en değerli hazinem fanatiğiyim onun ama hep işe yaramaz ları görür nolur be başkan bi kerede beni gör kurtar beni artık

banner30