banner137
banner25

Sedefçi sobelendi mi?
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin 14 Şubat sevgililer gününde Kıbrıs’ta bir gece kulübünde görülmesi gündeme bomba gibi düştü.
Ulusal bir tv kanalının paparazzi programında ünlü şarkıcı Rafet El Roman’ın sahne aldığı bir gecede El Roman hakkında haber yayınlandığı sırada sevgililer gününde aşklarını kutlayan sevgililerde ekrana yansıtıldı.Aşk şarkıları eşliğinde masalardan mutlu kareler yansıtan kameralar bir anda Edirne için tanıdık bir simaya yönelerek samimi pozları ,sarmaş dolaş halleri gösterince olanlar oldu.Ekranlara yansıyan ve yanındaki bayan ile oldukça samimi bir tablo çizen ve bu anı ölümsüzleştirmek isteyen bir kişinin cep telefonu ile görüntüyü kaydetmesi ekranlara işte böyle yansıdı.Ekrana gelen görüntüler sonrasında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin yanındaki bayanın kim olduğu merak konusu olurken akıllarda soru işaretleri oluştu.
Görüntüleri izleyen bası kesimler Sedefçi’nn yeni ufuklara yelken açtığı yorumlarını yaparken bazı kesimlerde kendisine yakın olan kişilerle yemek yediği ve sevgililer gününü kutladığını ileri sürdü.
Videoyu izlemek için tıklayın
http://tvarsivi.com/tugba-altintopun-rafet-evlenemez-sozlerine-unlu-sarkici-kibristan-cevap-verdi-16-02-2013-izle-i_2013020520337.html
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30