banner137
banner25

Sedefçi “Parti parti olsa”
Edirne’nin CHP li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi partisi için eleştirisel boyutta bir söz sarf etti.
Belediyenin Ocak ayı Meclis toplantısında ulaşım zamlarının konuşulacak olması ve görüşme öncesi yaşanan bazı olaylardan dolayı gergin olduğu gözlenen Başkan Sedefçi bugün kürsüde yaptığı konuşmada Arif Kuday’a sinirlenerek partisi hakkında ilginç bir cümle sarf etti.
Ulaşım zamlarının geri çekilmesi için söz isteyen CHP Meclis üyesi Arif Kuday’ın sözlerine sinirlenen Sedefçi “bu boş kahramanlık oldu.Yiğitlik yapıyorsunuz hikayeden.Partiyi beğenmiyorsan çeker gidersin,Yada partiye sağdık v saygılı olursun.Ben grup kararına uymam ret oyu veririm demek kolay iş.Ha parti parti olsa senin gibilere yer vermez”diyerek partili Kuday’a eleştiri yaparken partisine de yere vurdu.
Başkan Sedefçi’nin bu sözleri Ak partili Meclis üyeleri arasında gülüşmelere neden olurken,CHP li üyelerde şaşkınlık içerisinde birbirine bakması dikkat çekti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30