banner137
banner25

Sedefçi oyuna geldi!

Önceki akşam Villa Restoranda düzenlenen nikah töreninde Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi resmen kandırıldı.

Karahan ailesinin kızlarının nikah törenine nikah kıyması için davet edilen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi belirtilen saatte nikahın kıyılacağı salona geldi.Hazırlanan nikah masasına gelin,damat ve nikah şahitleri ile beraber oturan başkan Sedefçi nikah kıyma işlemine başlayacağı sırada olayın ciddi olmadığını ve kıyılmış bir nikahı formaliteden kıymak için çağırıldığını anlayınca bir anda yüzünün şeklinin değiştiği görüldü.İşi espri ile karşılayan Başkan Sedefçi sözde nikah kıyımı yaparak Şubat ayında resmi nikahları kıyılan çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek nikahı vedalaştıktan sonra terk etti.

Sedefçi’nin yaşadığı bu şaka yollu nikah kıyma işlemi kendisinde büyük şaşkınlık yaratırken oyuna geldiği ve alet edildiği içinde büyük rahatsızlık yaşadığı öğrenildi.

banner148
Anahtar Kelimeler:
SEDEFÇİKarahanNikah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ege 11 yıl önce

eğer sedefçi tekrar aday olursa oyum akp'ye... seçim gelince yollara taş döşemekle olmuyor...

banner30