banner137
banner25

Sedefçi korktu mu?

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından temeli atılan ve kendi adını verdiği görülen “Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi Kültür merkezi” yerinde bugün ilginç bir farklılık yaşandı.

Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ve beraberindekilerin konu alarak basın açıklaması yaptığı söz konusu inşaat önünde bir farklılık hemen dikkat çekti.İnşaata kendi adın verdiği gerekçesi ile sürekli eleştirilen ancak kendisinin bilgisi olmadan Meclis kararı sonrasında adının verildiğini iddia ettiği inşaat ile ilgili uygulanan sansür bugün günün konusu oldu.

İnşaatın yapımına başlandığı sırada konulan büyük tabelalarda “Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi Kültür merkezi” yazmasına rağmen bugün o yazınını üzerine siyah bir bant çekildiği ve yazının kapatıldığı görüldü.

Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve’de yazının farkına vardıklarını ve her gün kendisinin buradan gelip geçerken bu yazıyı gördüğünü ancak bugün üzerinin siyah bir bantla kapatılmasın bir anlam veremediklerini belirterek şöyle konuştu.

“Bugün o yazının burada olacağını düşünmüştüm.Herhalde birileri bizim burada toplantı yağacağımızı kendisine söylemişler veya yaptığı yanlışın farkına vardı.Edirne belediyesi olarak düzeltmişler.Belediye Başkanı Edirne Belediyesini kendisi olmadığını Edirne Belediyesinin de özel mülkü olmadığını bilmeli”dedi.

Yazının kapatılması ise bazı kişiler tarafından farklı yorumlanarak “Sedefçi korktu.Bu yüzde yazıyı kapattı”sözler,inin söylenmesine neden oldu.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet altan düzyatan 10 yıl önce

c diktatör rejimden bahseder akp liler için kendi yaptığı ne kendi ismini veriyor chp nin adamı.

banner30