banner137
banner25

Satranç müsabakaları sonuçlandı!
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Edirne geneli orta öğretim oklularını kapsayan Okullar arası satranç turnuvası sonuçlandı.
25-26 Şubat 2013 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası satranç eğitim merkezi salonunda yapılan müsabakalarda öğrenciler gün boyunca adeta beyin fırtınası yaparak rakiplerine şah ve mat demenin yollarını aradılar.
Okullar arasında düzenlenen müsabakalar da Yıldırım Beyazıt Anadolu lisesinden Yalım Fırat Eren birinciliği alırken,ikinciliği Keşan Anadolu öğretmen lisesinden Göktuğ Kekeç,üçüncülüğü ise Süleyman Demirel Fen Lisesinden Barış Özçakır elde ettiler.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından verilerek başarıları taçlandırılmış oldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emircan Hazar 7 yıl önce

Göktuğucum tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Avatar
hüseyin kekeç 7 yıl önce

tebrik ederim oğlum

Avatar
Castigador77 2 yıl önce

Kekeç tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

banner30