banner78
banner25

Şantajla sıralı tecavüz!
Edirne’de lise öğrencisi genç kıza defalarca tecavüz ettiği belirlenen 19 kişi gözaltına alındı.
 
15 yaşındaki lise öğrencisi B.Z.K. ya şantaj yolu ile tecavüz ettiği belirlenen 19 kişiden 17 ifadeleri alındıktan sonra Hakim karşısına çıkartıldı.Mahkeme suçu işlediklerine karar verilen 14 kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.
Edinilen bilgiye lise öğrencisi B.Z.K. ile aşk ilişkisi yaşadığı öğrenilen erkek arkadaşı gen kız ile ilişkiye girdi.Bu ilişki sonrasında erkek arkadaşı genç kızın ilişki anını cep telefonu ile kayıt ettiğini iddia ederek şantaj yolu ile genç kızı ilişkiye zorlamış.Bununla yetinmeyen erkek arkadaşı aynı okulda okuduğu diğer arkadaşlarına da cep telefonu görüntülerini izleterek paylaşımda bulunup 15 yaşındaki B.Z.K., ile ilişkiye girilebileceğini, bunun içinde elinizde olan cep telefonu görüntüleri ile kendisini korkutarak şantaj yapmaları konusunda kendilerine bilgi vermiş.
Durumu fırsat bilen 16 ila 19 yaş aralığındaki gençler ise genç kız ile bir araya gelip yaptıkları şantaj sonrasında çirkin emellerine ulaşmayı başarmışlar.Konunun yayılması üzerine durumu babası E.K. ya anlatan genç kız babası ile birlikte Edirne Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayetçi oldu.Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Devlet Hastanesine götürülerek kontrolden geçen genç kızın kızlık zarında yırtıklar olduğu ve defalarca tecavüze uğradığının anlaşılması ile olaya karıştığı belirlenen 19 kişi Edirne ili başta olmak üzere Sinanköy ve Uzunköprü’de polisi yaptığı operasyonla göz altına alındı ve evlerinde ve üzerlerinde bulunan cep telefonları ile bilgisayarlarına görüntülere ulaşmak üzere el konuldu.
Edirne Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahılar alınan ilk ifadelerinde olayı itiraf ederken ilişkiye zorla girmediklerini belirttiler.
10 u lise öğrencisi olan gençlerin yanı sıra Uzunköprü’de ki bir maden ocağında işçi olarak çalışan 54 yaşındaki şahsın sırf bu iş için Edirne’ye sürekli geldiği ve genç kız ile defalarca ilişkiye girdiği ortaya çıktı.Uzunköprü’den gelen şahsın durumu Edirne’de okuyan bir gençten öğrendiği ve gencin çalışmak üzere maden ocağında iş başı yaptığı ve bu esnada kendisine bir kızın varlığından bahsedildiği ve kendisinin durumu bu şekilde öğrendiği anlaşıldı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Çocuk Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında ortaya çıkan olayda olayın gerçekleştiği mekan olarak Talatpaşa asfaltı üzerinde bulunan bir metruk evde olduğu anlaşıldı.
Emniyetteki ifadelerinin ardından Savcılığa sevk edilen 19 kişiden ikisi serbest bırakılırken 10’u öğrenci olan toplam 14 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.
El konulan cep telefonları ve bilgisayarlar ise şantaj yapıldığı öne sürülen ‘ilişki’ görüntülerinin belirlenmesi için Bilişim Suçları Laboratuarına gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30