banner137
banner25

Şallı

Edirne Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ve yapım işinde sona gelinen Fil yokuşunda bulunan merdivenler daha açılmadan eleştiri konusu oldu.

Uzun yıllar bakımsızlıktan dolayı adeta tehlikelere davetiye çıkartan Fil yokuşu merdivenleri, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin yaklaşan yerel seçimler öncesinde hatırlaması ile yeniden ele alındı ve modern bir görünüme kavuştu.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı tespit ettiği bu durum sonrasında yaptığı açıklama ile Edirne Belediyesini göreve davet ederek yapılan işin yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Bedensel engelli vatandaşlarında kullanabileceği asansörü bulunan Merdivenlerde sadece gösteriş yapıldığını ve hizmete yönelik bir anlayışın olmadığına dikkat çeken Şallı “ben bir birey olarak Belediyemizin bu alanda yapmış olduğu uygulamayı bir vatandaş olarak takdirle karşılıyorum.Ancak burada yapılan işlemin kesinlikle gösterişe yönelik olduğu kanaatindeyim”dedi.

Merdivenlerin dik ve yüksek olmasından dolayı korkuluklarının alüminyum yapılmasının çok büyük tehlikelere davetiye çıkarttığına dikkat çeken Şallı “burada kullanılan telli camlar güvenli değildir.Bunlar kırılabilir ve bu alan güvenli olmadığı kadar tehlikelere davetiye çıkartmaktadır”diyerek “bir vatandaşın başına burada bir felaket geldiği zaman bunun sorumlusu kim olacaktır?”dedi.

Korkuluk yüksekliklerinin de alçakta kaldığını ifade eden Şallı “bunların seviyesi çok düşük.Bel altında kalıyor ve sağlam değil.Yapılan iş sıradan bir iş.Alüminyum olacağına bunların demir olması lazım ve cam kullanılmaması lazım.Bir vatandaşın buradan düşmesi kaçınılmaz”diyerek yapılan işi ve işçiliği eleştirdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30