banner78
banner25

Saldırılar arttı!

Dün akşam kent merkezinde yaşanan olayda Edirneli bir iş adamına iki kişinin saldırması gündem konusu oldu.

Edinilen bilgiye göre arkadaşları ile birlikte oturduktan sonra ayrılan ve yalnız başına Kervansaray arkasında bulunan otoparktaki aracına doğru yürüyen iş adamı Kerim Karabıçak’a arkadan saldıran saldırganlar kısa süreli boğuşmanın ardından Karabıçak’ı darp ederek burnunun kırılmasına sebep oldu.Boğuşma sırasında Karabıçak ise üzerinde bulunan taşıma ruhsatlı silah ile yere iki el korkutmak amaçlı ateş ederek saldırganlardan kurtulmaya çalışsada, silahtan çıkan ve yerden sekerek A. K. isimli şahsın ayağına isabet eden mermilerden biri şahsın yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine kısa süre içinde gelen polis yaptığı çalışma ile saldırganları gözaltına alırken Kerim Karabıçak’ı da meskûn mahalde silah atmak ve adam yaralamak suçundan gözaltına aldı.Olayla ilgili yapılan ilk soruşturma kapsamında Karabıçak emniyette verdiği ifadesinde iki şahsın arkasından gelerek üzerinde silah taşıdığını bildiklerini ve direk olarak belinde bulunan silahı almak için müdahale ettiklerini ve bu sırada yaşanan boğuşma neticesinde kendisinin darp edilmesi üzerine elinde bulunan silahı kaptırmamak için silahın ateş aldığını ve iki adet merminin yere sektiğini ifade etti.

Saldırganlar C.S. ile A.K. ise Karabıçak’ın kendilerine küfür ettiğini ve sonrasında tartışmanın kavgaya dönüştüğü şeklinde ifade verseler de Karabıçak olayın arkasında bazı müteahhitlerin olduğunu ve bunların Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye yakın isimler olduğunu belirterek şikayetçi olduğunu ifadesinde yer verdiğini belirtti.

Polis yaşanan olay sonrasında geniş çapta soruşturma başlatırken, saldırganlar C.S. ile A.K. poliste alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Kerim Karabıçak geceyi gözaltında kalarak geçirdi.

Polis hazırlanan tahkikat evrakları ile olayda adı geçen kişileri bugün Savcılığa çağırarak ifadelerine başvurdu.

Vatandaşlar ise son günlerde kentte bu türde saldırıların arttığına dikkat çekerek birilerinin kentte hakimiyet sağlamaya çalıştığını ve yaşanan olayların genelde belediye ile alakalı kişilerden kaynaklanmasının dikkat çekici olduğuna vurgu yaptılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurban NAKIŞ 10 yıl önce

keri̇m karabıçak edirnede ikinci mimar sinandır yaptığı binalarla edirneye bir güzellik katmıştır.ama edirneliler çok cahil insanlar oladuğu için edirneye hizmet veren herkese haince davranmaktadır.7 tane kapı edirneye açılmakta olup 1 kuruş faydalanmamktalar.

Avatar
Kurban NAKIŞ 10 yıl önce

keri̇m karabi̇çak yaptği bi̇nalarla i̇ki̇nci̇ mi̇mar si̇nandir.edi̇rneli̇ler akilli olsa keri̇m karabiçaği beledi̇ye başkani yaparlar

banner30