banner137
banner25

Sahra hastanesi gibi!

Kentin gözbebeği konumunda olan ve çok sayıda vatandaşın sağlık konusunda kapısını çalan Selimiye Devlet Hastanesi son yapılan uygulama ile adeta Sahra hastanesi görünümüne kavuşturuldu.

Yoğun hasta akışının olduğu ve ortalama günde 500 hastaya cevap veren Acil servis girişine konan yeni müşahede kabinleri adeta üçüncü dünya ülkelerinde olan görüntüleri andırdı.

Acil servise gelen ve burada müşahede altına alınan hastaların daha modern ve sağlıklı bir ortamda tutulmasının ardından konulan yeni kabinlerle ilkel bir görüntü kazandığı görüldü.

Vatandaşların oturma yerlerinin azaltıldığı ve araya konulan perdelerden ibaret konulan yataklarla tam bir sahra hastanesi havasına büründürülen Selimiye Devlet Hastanesi Acil Servisinin modernize edileceğine daha kötü bir görüntüye kavuşturulduğu görüldü.

Vatandaşlar “burada müşahede altına alınan bir hasta rahat edemez.Acil serviste böylesi ilkel bir uygulama ancak üçüncü sınıf ülkelerde var.Sağlık Bakanı olan Edirne bunu hak etmiyor ve sağlık bakanı bunu görmüyor mu?”dediler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30