banner78
banner25

Rekor çıkış yapıldı!

Yaşanan yoğun gurbetçi trafiğinin sonlandığı şu günlerde Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çarpıcı bir açıklama yaparak dudak uçuklatan rakamlarla gurbetçi yoğunluğunu belgeledi.

Son 15 günden buyana yoğun bir mesai ile çalışan Trakya Gümrükleri Başmüdürlüğüne bağlı personel tüm zamanların en çok yolcu çıkışına imza attılar.Sürekli olarak protestoların,bağırışların yaşandığı Dünyanın ikinci, Avrupa’nın  en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule sınır kapısında verilen rakamlara göre neredeyse beş saniyede bir aracın çıkış işlemi yapıldığı belirtildi.

24 saatte, 15 bin 732 araç ve 73 bin 31 yolcu çıkışıyla tüm zamanların rekorunu kırıldığı belirten yetkililer Avrupa'ya açılan Kapıkule, Pazarkule, Hamzabeyli, İpsala ve Dereköy sınır kapılarından, 30 Eylül'de 15 bin 732 yolcu aracı ve 73 bin 31 yolcu çıkışıyla tüm zamanların çıkış rekorunun kırıldığı belirtildi.

Çıkış rekorunun paydaşları olduğunu belirten gümrük yetkilileri “bunda en büyük katkı Yunanistan ve Bulgaristan tarafında bulunan meslektaşlarımızındır” diyerek karşılıklı iş birliğinin ve sürekli koordinasyonun önemine dikkat çektiler.

Açıklamada, son bir haftada da 72 bin araç ve 330 bin yolcunun gümrük kapılarından Avrupa'ya çıkış yaptığı kaydedildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30