banner137
banner25

Proje döngüsünde 53 kursiyer belge aldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığının 14 il merkezinde düzenlediği proje döngüsü yönetimi kursunun Edirne ayağı tamamlanarak, katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Edirne Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak ve diğer ilgililer katıldı.

Gençlik alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorunlara dair tespit yapabilme ve çözüme yönelik proje geliştirme kapasitelerinin artırılması amacıyla düzenlenen eğitim 14 il merkezinde düzenlendi. Eğitime katılan eğitmen ve kursiyerlerin Edirne’deki eğitimleri ise iki gün sürdü.53 kursiyerin katılımıyla son bulan sertifika töreninde konuşan

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak;  “modern dünyada demokratik hayatın olmazsa olmazı olan sivil toplum örgütlerinin gelişmesini sağlamak ve yönetime daha çok katılmaları, gençlerin sosyal hayatta çeşitli projelerde daha aktif rol alabilmeleri için proje hazırlamaları gerekiyor ve katılım sağlamaları gerekiyor.Bu noktada Bakanlığımızın da interlandında gençlik ve geçler olduğu için bu alanda çalışan sivil toplum örgütleri ile işbirliği ve bu sivil toplum örgütlerinin gelişmesi ve becerilerini arttırılması ile yapmış olduğumuz etkinliği hayırlı ile noktalamış bulunuyoruz”dedi.

 Katılımın az olduğu yönünde eleştirisini dile getiren İl Müdürü Ocak “bu tür etkinliklere katılmak ve kurs almak yüksek ücretlerle mümkün.Ancak biz bunu ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.Gönül ister ki 50-60 kişi değil yüz kişi katılsın.Önemli olan bir değer vererek bir yol katetmek”şeklinde konuştu ve katılımcılara teşekkür ederek sertifikalarını verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30