banner137
banner25

Patlatıp kaçtılar!
Edirne sabaha karşı yine yeni bir hırsızlık olayı ile çalkalandı.Sabaha karşı evlerinden işlerine gitmek isteyen bazı vatandaşlar araçlarının yanına geldiklerinde şaşkına döndüler.Fatih mahallesi 43 ncü sokak başta olmak üzere çevre sokak içleri ve Kaleiçi semtinin bazı noktalarında ardı ardına meydana gelen benzer olaylar Edirne Emniyetini harekete geçirdi.
Bir gece içinde aynı mahalleden 20 ye yakın aracın kelebek adı verilen yan camların patlatmak suretiyle gerçekleştirilen hırsızlık olayında araçların oto radyo teypleri çalınarak yeni bir hırsızlık olayına imza atıldı.
Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilk aldıkları ihbar sonarsında olay eyerine giderek araştırma yaptığında olayın bir araçla sınırlı kalmadığını aynı cadde üzerinde değişik marka ve modeldeki araçlarında camlarının patlatmak suretiyle teyplerinin alındığını tespit etti.Olaylardan habersiz araç sahiplerine tescil plakasından ulaşan emniyet ekipleri durumu araç sahiplerine bildirdi.Yapılan tespitlerde şu ana kadar 20 ye yakı aracın camının patlatıldığı ve teyplerinin alındığı tespit edildi.
Konusunda uzman kişiler yapılan işin profesyonelce yapıldığını ve başka illerden gelen kişilerin olayı gerçekleştirmiş olması olasılığı üzerinde duruyorlar.
Cam üzerine konan ıslak bir havlu sayesinde kelebek camına vurulan sert bir cisim ile camın sessiz bir şekilde patlatıldığını belirten yetkililer bu tür olayların ilimizde son zamanlarda yaşanmadığını ancak yeni bir şebekenin rotasını ilimize çevirip bu işi yapmış olduğunu belittiler.
Polis Edirne’de bulunan MOBESE kayıtlarını inceleyerek olayı gerçekleştiren kişilere ulaşmaya çalışıyor. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30