banner137
banner25

Parmak izi ele verdi!
 Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki akşam yapılan bir çalışma neticesinde yurt dışına çıkış yapmak isteyen bir vatandaşın üzerine giydiği monta zulalanmış 1 kilo 16 gr eroin maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan otobüse binen Türk vatandaşı İ. H. Ö. isimli şahsın yanındaki bir başka şahıs ile yurt dışına çıkış yapacağı ve üzerinde eroin maddesi taşıyacağı yönündeki ihbarı değerlendiren, şahısları Edirne otoyol turnikelerinde beklemeye başladılar.
Otobüsün Edirne turnikelerine gelmesi ile bahse konu şahıs ile birlikte yanında bulunan Bulgaristan uyruklu S. L. B. isimli şahsı X-Ray tarama işlemleri için Kapıkule Kara Hudut Kapısına götüren ekipler burada S.L.B. isimli şahsın üzerindeki monta özel olarak yapılmış bölümlere konan 25 paket içinde 1 kilo 16 gram eroin maddesi ele geçirdiler.

Ekipler yaptıkları inceleme neticesinde İ.H.Ö. isimli şahsın alınan parmak izlerinde 2006 yılında Edirne’de yakalanan 31 kg Eroin maddesi olayında ki parmak izleri ile eşleştiğini tespit ederek şahsı gözaltına alarak haklarında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığına sevk ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30