banner137
banner25

Para yok,akaryakıtta yok!

Belediye çalışanları bugünü paltoları ile oturarak geçirdi.

Borç batağında olan Edirne Belediyesi ısınma amaçlı kullanılan akaryakıtı geç alınca çalışanlar günü soğukta oturarak geçirdi.

Kalorifer sisteminin fuel-oil ile çalışmasından dolayı kaloriferleri bugün yanmayan Edirne Belediye Başkanlığı binası akşam saatlerinde gelen takviye ile yeniden ısıtıldı.Çalışanların mont ve kabanları ile oturarak görev yaptığı Belediye ana binası başta olmak üzere,Basın ve Halkla İlişkiler, Kültür ve Zabıta Müdürlüğü gibi binalarında da akaryakıt yokluğundan dolayı kaloriferlerin yanmadığı öğrenildi.

Çalışanlar işlerin aksamaması için elektrikli ısıtıcılara başvururken akşam saatlerinde gelen akaryakıtın devreye alınması ile binanın ısınması yeniden sağlandı.Akaryakıtın Cuma günü ana binada bulunan kalorifer sistemine aktarılması gerektiği, ancak firmaya ödeme yapılmadığı için  akaryakıt tedarikinin yapılamadığı iddia edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30