banner78
banner25

Özcan “Sedefçi terbiyesiz bir adam”
CHP’li Belediye Başkanları arasında sular durulmuyor.Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan hakkında sarf ettiği sözlerin ardından Özcan sessizliğini bozdu ve Sedefçi için “terbiyesiz bir adam”yakıştırması yaptı.
CHP İl Binasında Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak’ın açıklamalarına katılan ve ardından basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını çıkışta yanıtlayan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan Hamdi Sedefçi’nin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na yaptığı ziyareti değerlendirdi ve kendisinin bu geziye katılmadığını belirterek “böyle bir toplantıdan ne teşkilatımın nede başkasının haberi var.Hamdi bey kendi kafasına göre böyle bir ziyaret planlamış”açıklamasını yaparak katılmama nedenlerini anlattı.
CHP’li Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin hafta sonu için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na düzenleyeceği ziyarete katılmadığını açıklayan Keşan Belediye Başkanı Özcan “bu konuda kimsenin haberi yok.İl ve ilçe başkanımın haberi yok.Milletvekili Recep Gürkan’ı aradım.Haberim var.Hamdi yine bir şeylerin peşinde dedi ve Hamdi beyin kendisini aradım.Ben randevu aldım dedikten sonra bana sordun mu? dedim ve kapattım. Enim partimin düzenlemediği bir organizasyona ben niye gideyim ve ona figüranlık yapayım?Tamamıyla terbiyesiz bir adam”diyerek tepkisini gösterdi.
Bilindiği gibi Hamdi Sedefçi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na CHP li belediye başkanları adına randevu alarak ziyaret tertip etmiş ve bu ziyarete Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan katılmayacağını belirten bir açıklama yaparak Sededçi’ye gönderme yaparak teşkilatı hiçe saydığını ima etmişti.Sedefçi’de bu açıklamanın ardından düzenlenen basın toplantısında Özcan için “bu açıklamayı yaparken alkollüydü herhalde diyerek” tepki vermişti.
Özcan’da bu açıklamalar üzerine ipleri tamamen kopartacak bir açıklama ile Sedefçi için “tamamıyla terbiyesiz bir adam” yakıştırması yaptı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EDİRNE MERKEZ DEN KEŞANLI MEHMETE 11 yıl önce

hani bizimde senin gibi başik dik bir başkanimiz olsa biliyorsun mehmet başkan; hamdi başkan amerika ziyareti sirasindada fettulah amcaya gitmek istemişti fakat adam haamdiyi kapisindan bile içeri sokmadi .... mehmet başkan sen dik durmaya devam et chp nin senin gibi adamlara ihtiyacı var....

banner30