banner137
banner25

Ortak payda Ak Parti!
Ak parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve partinin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerde görev alan partililerle bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimler öncesinde nabız yokladı.
Parti İl Binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya çok sayıda Ak Partili katıldı.Ak Parti’nin güçlenmesi için yapılan çalışmaların yanı sıra önceki dönemlerde yapılan yanlışlarında tartışıldığı toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Av.Müjdat Kahve böylesi toplantıları ihmal ettiklerini ve bunda kendilerinin hatalı olduğunu belirterek  “Uzun zamandır ihmal ettiğimiz ortak paydası AK Parti olan bunun haricinde ne ticari ne akrabalık ne başka türlü aralarında bağ olmayan ama bu AK Parti bağı da çok kuvvetli olan kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış, asıl yedek hiç fark etmeden arkadaşlarımızla Halkla İlişkiler Başkanımız Hilmi Bey'in önerisiyle böyle bir çay simit sohbetinde birlikte olalım istedik. Teşrifleriniz için şükranlarımız arz ediyorum”dedi.
Ak Partinin kapılarının herkese açık olduğunu bir defa daha hatırlatan Kahve “Edirne adına sorumluluk hisseden, yeteneği, siyasi tecrübesi olan bu ekipten azami derecede bizim değil AK Parti'nin faydalanmasını arzu ediyoruz.Başta sayın Bakanımız olmak üzere, teşkilat Başkanımız Avukat Koray Uymaz sandık bazlı bir çalışma başlattı. Burada kendi sayılarımıza baktık. 150 civarında yönetimimiz var”dedi.
Partinin kuruluş aşamasından bugüne kadar olan 190 kişinin telefonla tek tek arandığı ve davet edildiği toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti ve öneriler, görüşler masaya yatırılarak yerel seçimlerde belirlenecek yol haritasına katkı yapıldı.
Yapılan ilk toplantının ardından yönetim kademsinde bulunanlar ile İstanbul Koordinatör Milletvekili M.Bilal Macit’in katılımıyla ikinci bir toplantı yapıldı.
Milletvekili M.Bilal Macit in Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından gönderildiği ve Edirne Milletvekili gibi Edirne’nin sorunları ile ilgilenmesi için yönlendirildiği öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edirneli 11 yıl önce

190 kişi mi aranmış.beni ne arayan oldu ne de soran.doğru söylesinler.bazılarını aramadık diye.

banner30