banner137
banner25

Muhtarların dayanışması taş çıkarttı!
8 ay önce kurulan Edirne merkez ve bağlı köy muhtarlarını kapsayan Edirne İli Köy Muhtarları derneği düzenlediği gece ile birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi.
Bir restoranda düzenlenen geceye Edirne ilinden çok sayıda köy muhtarı katılarak dayanışma içinde olduklarını gösterdiler.
Köylerde yaşanan sorunları tek vücut olarak ilgililere yansıtmak ve sorunların çözümünde yetkili mercileri harekete geçirmek adına böyle bir dernek kurdukların belirten dernek başkanı İskender Köy Muhtarı Cevat Meriç gencin anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.Meriç konuşmasında köy muhtarların bundan böyle tek vücut halinde olduğunu belirterek “8 ay içinde kaynaşmayı ve birlikte olmayı başardık.Bundan sonra daha güzel işlere hep beraber imza atacağız.Bu bizim güç birliğimizdir.Aşamayacağımız hiçbir sorun olmayacaktır.”diyerek birlik ve beraberlikten ödün vermeyeceklerini belirtti.
Katılımın bir hayli yüksek olduğu gecede gelen muhtarlar ince saz eşliğinde eğlenerek çalışma stresini attılar.Gecenin sürprizi ise Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez’den geldi.Suiçmez’i sesinin güzelliği ile bilen arkadaşları kendisinden sahnede şarkı söylemesini isteyince bu istekleri yanıtsız kalmadı ve Suiçmez sahnede birbirinden güzel şarkıları arkadaşları için seslendirdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30