banner137
banner25

Müftülükten çekilişle Umre ziyareti!
Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, düzenlediği basın toplantısında yaklaşan Kutlu Doğum Haftası öncesinde Edirne de yapılacak programlar hakkında bilgi verdi.
Kutlu Doğum haftası hazırlıklarına başladıklarını ve yapılacak etkinliklerin yarattığı atmosferin Edirne ve bölge insanını üzerinde bir etki yaratacağını belirten İl Müftüsü Emrullah Üzüm Kutlu Doğum Haftası'nın Edirne'de, İl Müftülüğü'nce ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde kutlanacağını söyledi.
Düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Müftüsü Üzüm “Edirneliler, peygamber efendimiz konulu birçok etkinlik görecek. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde peygamber efendimize ilişkin bilgi yarışması düzenlenecek. 18 Nisan akşamı Kapalı Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz'ın bir konuşma yapacağı etkinlikte bilgi yarışmasına dereceye girenlere hediyeleri takdim edilecek. Bilgi yarışmalarında birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın ile çeşitli hediyeler verilecek. Haftanın başlangıcında ise İl Müftülüğü'nce hadis kartelası, gül dağıtılacak ve bir grup da konser verecek."şeklinde konuştu.
Kapalı Spor salonunda düzenlenecek geceye ilişkin içeri alınanlara numara vereceklerini belirten Müftü Üzüm “içeri gelen kişilere beş adet numara dağıtacağız.Bu numaralardan kim aldıysa noter huzurunda yapılacak çekiliş ile beş kişi belirlenecek ve bu kişilere Umre ziyareti hediyemiz olacak”dedi.
Müftü Üzüm, www.edirnekutludogum.org adlı internet sitesinden gerekli bilgilere ulaşılabileceğini söyleyerek 15 Nisan günü Saraçlar caddesinde de bir etkinlik yapacaklarını ve Kutlu Doğum haftası açılışın buradan başlatılacağını kaydetti.
Edirne'deki camilerde imam açığı olup olmadığı konusunda yöneltilen bir soruya ise olmadığı cevabını veren Müftü Üzüm Kuran kursu açılması konusunda hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30