banner137
banner25

Müezzinoğlu “siyasette değil ortak irade de birleşelim”
Edirne Ak parti Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu bugün partisinin il binasında Edirne merkez mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.Yapılan toplantıya il başkanı Müjdat Kahve ve merkez ilçe başkanı Mehmet Özülkü'de katıldı.24 mahalle 37 köy muhtarı ile gerçekleşen toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi ve toplantı kahvaltı ve sohbet şeklinde gerçekleşti.
Her hafta belli gruplar ile bir araya gelen ve Edirne’nin dinamiklerini harekete geçirmesi konusunda olan ısrarını sürdüren Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu muhtarlara “siyasette değil ortak iradede birleşerek kentin sorunlarının çözümleri konusunda fikir birliğine varalım” mesajnı verdi.
Edirne ilinin sorunlarını çok iyi bildiğini ancak bunların çözümünde siyasi irade ile hareket etmekten ziyade ortak aklın birlikteliğinin önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu parti olarak muhtarlara verdikleri öneme dikkat çekti ve parti olarak muhtarların görevleri sonrasında İl Genel Meclisi üyeliklerine ve Belediye Meclisi üyeliklerine geçmesinin doğruluğunu bildiklerini kaydetti.
Parti olarak vatandaşın parasını çar çur etmenin mantıksız olduğuna değinen Müezzinoğlu “biz bu vatandaşın parasını çar çur ettirtmeyiz.Gerekli olan neyse ihtiyaç dahilinde yapılmasına müsaade ederiz.Edirne’nin tarım ve turizm konusunda ciddi potansiyeli var.Bunları harekete geçirmeliyiz.Bizim dertlerimizi başkalarının da dert edinmesi lazım”diyerek kendisini bugüne kadar en çok üzen konuların başında köprülerin aydınlatılamaması olduğunu ifade etti.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30