banner78
banner25

Müezzinoğlu “CHP’nin durumuna üzülüyorum”
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ''Milletin iktidarı hiçbir zaman bitmez, milletin iktidarı olabilme anlayışını merkezimize yerleştirerek siyaset yapmaya devam edeceğiz'' dedi.
Müezzinoğlu, AK Parti Edirne il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değindi.
AK Parti siyasetinin merkezinde milletin olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
''Ünlü yazar Pat Mesiti (Hayalleri olanlar asla uyumazlar) der, bizim de hayallerimizde hep Edirne'nin geleceği var, bu hayallerimiz en kısa zamanda gerçekleşecektir. Yaptığımız siyasetin merkezinde ben yok, biz yok, millet var. Başarının düğümündeki sır kelime de budur. AK Parti, girdiği her seçimden sonra hep güçlenerek iktidarını koruyorsa, (iktidar yıpratır) demelerine rağmen, karşımızdaki iktidarsızlar yıpranırken, iktidar güçleniyorsa siyasetin ruhunu milletin geleceğine, milletin merkezine odaklamamızdandır.''
Müezzinoğlu, siyasetin kişisel hayalleri gerçekleştirme alanları olmadığını ifade ederek, ''Siyaset millet için yapılır, siyaset kendi beklentilerimizin karşılıklarını almanın, hayallerimizi gerçekleştirme alanı değildir. Siyaset, milletin ortak hayallerini gerçekleştirme alanıdır. Bugün rahmetle andığı siyasetçiler varsa siyaseti özde millet için yaptığı için anılır. Milletin iktidarı hiçbir zaman bitmez, milletin iktidarı olabilme anlayışını merkezimize yerleştirerek siyaset yapmaya devam edeceğiz'' dedi.
Edirne’de zayıf olduklarını bildiklerini ve bunu güçlendirmek için yapılması gerekenleri çok iyi bildiklerini aktaran Milletvekili Müezzinoğlu “zayıf olduğumuz bölgelerden biri de Edirne.Bunun nedeni de siyasetin merkezine Edirne ve Edirne halkını oturtamamamızdandır.Kimseyi suçlamamıza gerek yok” diyerek özeleştiride bulundu.
 
“Bu güne kadar avucumuzu yaladık!”
 
Siyasetin oturma ile yapılamayacağını belirten Müezzinoğlu salonda bulunanlara seslenerek “gayretli olmamız lazım.Millet senin burada oturduğun yerden senin ne kadar samimi olduğunu, ne kadar hayallerin olduğunu, ne kadar düzgün ve dürüst olduğunu anlasın diye bekliyorsan avucunu yalarsın.Tıpkı bugüne kadar yaladığımız gibi”dedi ve “birileri bugüne kadar milleti hep kandırdı ev hep avuç yalattı.Neredeyse milletin dili nasırlaştı.Tuzlu bir avucu yalamaktan”diyerek partilileri uyardı ve dikkatli olmaya çağırdı.
 
“CHP İktidarsız”
 
Söylemlerinde CHP yi de hedef alan Müezzinoğlu CHP’nin iktidarsız olduğunu üzerine basa basa tekrarladı.CHP’nin seçimlerden kaçtığını ifade eden Müezzinoğlu “Cumhuriyet tarihinde böyle bir parti yok.Sen nasıl siyaset yapacaksın?10 yıllık iktidar adamı yıpratır diyorsun.Sen muhalefette yıprandıkça yıpranıyorsun.Niye?Çünkü iktidarsızsında ondan.Bu gidişle ana muhalefet partisi de olmayacak.Yavru muhalefet olsa.İlk seçimlerde muhtemelen ana muhalefette olamayacak.Seçimden kaçan, seçim içim projesi olmayan, bir siyasi anlayış Adalet ve Kalkınma Partisi için bir şans olabilir, ancak millet için üzgünüm ki büyük bir kayıptır”dedi.
 
“CHP’yi ne hale getirdiler.Atatürk’ü kullanıyorlar!”
 
CHP’nin Atatürk üzerinde siyaset yaptığını ileri süren Mehmet Müezzinoğlu “yıllardır Atatürk söylemleri ile öne çıktılar.Sürekli olarak Atatürk’ü öne sürdüler.Ve hep zarar verdiler. Bir Ak Parti mensubu ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bundan açıkçası üzüntü duyuyorum ve onları kınıyorum.Bu partiyi bu hale düşürmeye “bu düşünsün diyeceğim ama” cümlesini söyletenlere açıkçası esef ediyorum.Bu millete bu yakışmıyor ve bu millette bunlar için gereğini yapacaktır”dedi.
 
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ise yaklaşan yerel seçimler için profesyonel ekiplerle çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi
''AK Parti'nin yerel seçimlerle ilgili çalışma stratejilerini Edirne kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yaklaşık 6 aydır profesyonel şirketlerle çalışıyoruz. Bu bir anket çalışması şeklinde değilde bir sosyolojik analiz ve bu analizin sonuçlarını stratejilere dönüştürerek, Edirne şehrinin beklenti ve özlemlerini bakış açılarımızla tespit ettik.
Çok farklı kesimlerle, teşkilat dışı ve içinde bu tespit edilen sorunların çözüm önerilerini belirledik. Biz siyasi parti olarak yerel seçimleri kazanmak istiyoruz, ama genel başkanımızın dediği gibi ülkemiz kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız dediği gibi biz de Edirne'nin kazanması için üzerimize düşeni yapıyoruz.''dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30