banner78
banner25

MHP büyük destek görüyor
Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Orhan Çakırlar 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler doğrultusunda mahalle gezilerine durmaksızın devam ediyor.
Abdurrahman Mahallesini ziyaret eden Çakırlar “Halkımızın büyük tevecühü ve coşkusu ile karşılanmıştır. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi Edirne belediyesini alacak ve halkımıza gerekli hizmet sunulacaktır. Mahalle ve köylerimizden partimize gelerek bizlere destek sözü veriyorlar. Ben ve ekibim halkımızla bir araya gelerek onlara Edirne için yapacağımız işleri anlatıyoruz ve halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Ben kendim adına hiçbir şey istemiyorum. Sizler oylarınızı kendiniz için vereceksiniz."diyerek konuşmasına şöyle devam etti.
“Seçime çok az bir zaman kaldı ve yapılan anketler, halkımızın bize olan güvenini gösteriyor. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta bu işin biteceğine inanıyoruz ve bu yolda güvenle, azimle yürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sık sık halkımızla bir araya gelmek için bu tür geziler düzenliyoruz. Bu gezilerimizde halkımıza ilimizin sorunlarını, mahallelerimizin sorunlarını anlatıyoruz ve bu sorunları çözmek için bütün gayretimizle çalışacağız"dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30