banner78
banner25

Maaşlar duruyor reklamlar coşuyor!

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin kendini anlattığı ve adeta reklamının yapıldığı yüksek trajlı ulusal gazetenin, bu reklamı kaça yaptığı ve parasının hangi kaynakla ödendiği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’ye gelerek boy boy fotoğraflar çektirerek ünlü yazarlarla görüştüğünü reklam yaptıran Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bu görüşmenin perde arkası nihayet ortaya çıktı.

Ulusal madyada gündeme yön veren ve tv programlarında yaptığı yorumlarla dikkat çeken bazı usta gazetecilerle bir araya gelmesinin altında bir şeyler arayan bazı vatandaşlar nihayet merak uyandıran sonuca ulaştılar.Ulusal bir gazetenin önemli sayfaları ile ek olarak çıkarttığı reklam sayfalarında boy boy fotoğrafları yer alan Sedefçi’nin apaçık seçim öncesi reklam yaptırdığı ve reklamın finansmanının kim tarafından ve nasıl karşılandığı merak konusu oldu.

Belediyenin şu an çalıştırdığı çok sayıda hizmet alımı işçisine uzun süredir maaş ödeyemediğini ifade eden vatandaşlar belediyeye ait araç ile tüm esnafa binlerce gazete dağıtıldığını belirtirken “başkan reklama olunca parayı buluyor.Ancak işçisine bunun için gereken çabayı hiç göstermiyor.Onu bu gazeteler mi kurtaracak yoksa maaşını ödemediği işçiler mi?”diyerek bu konuda açıklama yapmasını istediler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30