banner137
banner25

Kurulla hizipleşiyor!

Bir çok kurumla kol kola gireceğini ve Edirne’nin geleceği için herkesle barışık olacağını söyleyen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi bu söyleminden uzak hareket etmeye devam ediyor.

Yaptığı işleri ben yaptım olduğu mantığı ile bitirmeye çalışan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi son olarak kimseye sormadan yaptığı ve sit bölgesinde başlattığı yaya kaldırımı yenileme çalışmalarından dolayı ağır darbe aldı.

Tarafımızdan yapılan haber sonrasında Kurul izni olmadan yaya kaldırımı yaptığı anlaşılan Edirne Belediyesinin çalışmaları durdurulmuş, bu konuda çalışmaların faturası hem haber yapan tarafımıza,hemde Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kuruluna kesilmeye çalışılmıştı.

Vatandaşların en ufak bir çivi çakmak için kurul izninin aylarca hatta yıllarca beklediği gerçeğini görmezden gelen Başkan Sedefçi yaptığı bu çalışma ile var olan kaldırımları bozmakla kalmamış ve Maarif caddesinde yayalar ile araçların geçişinide zorlaştıracak bir durum yaratmıştı.

Daha önceleride yaptığı izinsiz çalışmalarda proje sunmadan kazmayı vuran Sedefçi’nin başta Kültür merkezi yapacağım vaadiyle başlattığı eski Elektrik fabrikasında, Sağlık müzesi etrafındaki yaya kaldırımı çalışmasında, Selimiye meydan düzenlemesi ve son olarak Maarif caddesinde kurula takıldığı ve bunuda protesto eder mahiyette bu noktaların önüne koyduğu  levhalarla vatandaşları haklıymış gibi kurula karşı kışkırtarak, kurulun vereceği kararlar konusunda baskı unsuru oluşturmaya çalıştığı açıkça görüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30