banner137
banner25

Kulüp S.O.S. veriyor

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin varlığında var olan ve yokluğunda ise yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan şehrimizin Bal liginde mücadele eden amatör spor kulübü Edirnespor GK, bu akşam yapılacak yönetim toplantısı ile ya yola devam kararı alacak yada tamam diyecek.

Edinilen bilgiye göre kulüp sporcularının 3 ayı aşkın bir süredir paralarını alamadığından dolayı zor durumda olduğu ve bu şartlarda takımda olmayacaklarının yankılarının artması üzerine yönetimin acil olarak toplantı yapacağı öğrenildi.Yönetimin istifa amaçlı toplandığı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Sporcu alacaklarının 300 bin TL civarında olması ve kulüpte para kaynaklarının tükenmesi ve son olarak gelen hacizlerden dolayı kulübün zor günler yaşaması kulübün sahipsiz kaldığı anlamını taşıyor.

Edirnespor GK’ya gönül veren çok sayıda taraftar ise kulüplerinin yola devam edebilmesi için maddi kaynağa ihtiyacı olduğunu bununda Edirneliler tarafından sağlanabileceğini ifade ediyorlar.

Bazı taraftarlar ise kulübün siyasete alet edildiğini bildiklerini ancak bunun faturasının kulübe çıkartılmaması gerektiğini belirterek “birileri bu kulübün devamı için gerekeni yapmalı.Edirne’de çok sayıda destek verecek adam var.3 ncü lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz,ama paramız yok”diyerek başta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere spora gönül verenlerden destek istediler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30