banner137
banner25

Küçük ağanın düğünü bir başka!

Yardımcı Süt ve Süt Ürünleri Ltd.Şti’nin sahiplerinden Sinem ve Doruk Yardımcı çiftinin oğlu Yaman Yardımcı seçkin davetli topluluğunun katıldığı bir düğün töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yardımcı’nın da biricik torunlarından birisi olan Yaman Yardımcı önceki akşam yapılan köy düğünü ile de ağa torunu olduğunu bir defa daha gösterdi.

Karaağaç yolu üzerinde bulunan Değirmen Cafe’ye ait kır bahçesinde düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.Kurulan özel sahne ve ses sistemi ile sanatçılara da muhteşem bir atmosfer sunan Yardımcı ailesi,misafirlere de unutulmaz bir gece yaşama imkanı sundular.

Edirne Valisi Hasan Duruer ve İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın eşleri ile beraber katıldığı düğün töreninde Süheyla Solak sahne alarak konuklara eşsiz bir Rumeli ve popüler şarkılardan oluşan bir müzik ziyafeti sundu.Sanatçının ardından sahne alan Ağır kapı Roman orkestrası da oyun havaları ile düğüne katılanları coşturarak geceye damgasını vurdular.

Erkekliğe ilk adımı atmanın haklı gururu ile dev ekrana yansıtılan Beşiktaş marşı eşliğinde sahneye at üzerinde gelen Yaman Yardımcı, kendisinin bir ağa torunu olduğunu adeta dosta düşmana gösterdi.

Dede olarak üzerine titrediği torunlarından Yaman Yardımcı’nın sünnetini gördüğünü ve düğünlerini de görmek istediğini belirten Mustafa Yardımcı ise aile olarak bir arada olmanın mutluluğunun tarif edilemeyeceğini söyleyerek “Yamanının sünneti beni fazlası ile mutlu etti.Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin”dedi.

Düğün Kırkpınar davul zurna ekibinin gösterisi ile devam ederken, Ağır Kapı Roman orkestrasının çaldığı parçalarla da eğlence gecenin ilerleyen saatlerinde doruğa ulaştı.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30