banner137
banner25

Köpük değil kimyasal mı?

Edirne Belediyesine ait süs havuzlarında bugün görülen görüntü akıllara “havuzlara deterjan mı atıldı?”sorusunu getirirken, yaptığımız araştırma daha vahim bir tablonun karşımıza çıkmasına neden oldu.

Hürriyet meydanında bulunan havuzun bugün köpürdüğünü gören bazı vatandaşlar deterjan benzeri kokunun etrafa yayılması ile havuza kesinlikle deterjan atıldığı görüşünde birleşirken, bir vatandaşın bunun deterjan olmadığı yönündeki görüşü gözlerin belediyeye çevrilmesine neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Belediye’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlilerinin havuza yosun tutmaması için kimyasal bir ilaç attıkları ve havuzun bu nedenden dolayı köpürdüğünün anlaşılması üzerine bu defada alınmayan önlem dikkat çekti.

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan Süs havuzlarına atıldığı iddia edilen kimyasalın insan sağlığına zararı olup olmadığı yönünde bir uayrı levhasının olmadığını ifade eden vatandaşlar “neden buraya böyle bir uyarı yazısı koymuyorlar?Çocuklar bunu köpük sanarak elleri ile oynuyor ve birbirlerinin üzerlerine atıyorlar.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.Belediye gerekli uyarıyı yaparak halkı bu konuda bilgilendirmeli”şeklinde yorum yaptılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30