banner78
banner25

Köprüye sıkıştı!
 Edirne’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde olan bir kamyonun damperi köprüye takıldı.

Hüseyin Kısa isimli kamyon şoförünün kullandığı 34 ED 4575 plaka sayılı araç Edirne Ticaret Borsası istikametine seyir halindeyken Tem otoyoluna ait köprünün altından geçtiği sırada damperin kalkması ile köprüye takıldı.

Yukarı kalkan damperin köprüye çarpmasıyla kamyon olduğu yerde kaldı. Kırılan piston kolunun içinde kalan yağ ise yola aktı.Damperin kalkması sonrasında kamyonda maddi hasar meydana gelirken, kamyonun şoförü olaydan yara almadan kurtuldu.Olay yerine gelen trafik ekipleri ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek için önlem alırken, yola akan hidrolik yağını temizleyen Edirne Belediyesine ait süpürgeli temizleme aracı yağın tamamının yola yayılmasına neden oldu ve geçen sürücüler zaman zaman kaza tehlikesi ile karşı karşıya kaldılar.Yolun tamamının süpürme neticesinde yağlanmasının ardından polis ekipleri süpürge arcının çalışmasını durdurdu ve yola kum serilmesini istedi.

Öte yandan sıkışan kamyonun damperi olay yerine gelen işçiler tarafından uzun süren çalışma sonrasında çıkartılabildi.

Olayı anlatan kamyon sürücüsü Hüseyin Kısa ise,damperin nasıl kalktığını anlamadığını, taş ocağından aldığı yükünü boşalttıktan sonra dönüş yolunda damper kolunun açık kalmış olacağından dolayı damperin kalkmış olabileceğini söyledi.

Havada kalkık kalan ve köprü ile yol arasına sıkışan damper yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında köprünün altından çıkartılabildi.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30