banner78
banner25

Kesintiler arttı!
Yeni yerleşim bölgesinde oturan bölge sakinleri, son zamanlarda sıklaşan su kesintilerinden rahatsız.
Edirne’nin en büyük mahallelerinden olan Koca Sinan, Fatih, Birinci Murat ve Şükrüpaşa mahalle sakinleri son bir ay içinde 10 defa su kesintisi yaşadıkların belirterek Edirne Belediyesine yüklendiler.Yaşanan arızaların faturalarının vatandaşa yansıdığını belirten mahalle sakinleri arızaların çok sık yaşandığını ve onarımlarının çok uzun sürdüğünü belirterek su kullanımlarının sağlıklı olmadığını belirttiler.
Suların tazyikli olmadığını da belirten vatandaşlar “belediye su tazyikini boruları patlayacağı gerekçesi ile arttırmıyor.Buda üst katlarda oturan vatandaşların su kullanımlarını olanak tanımıyor.Gece geç saatlerde üst katlara su çıkıyor.Eğer hidrofor varsa sorun yok ancak olmayanlar için sorun çok”dediler.
Dün sabah saatlerinde kesilen suyun 12 saat süre ile gelmediğini belirten vatandaşlar “belediye var olan kaldırımları yenileyeceğini yok olan su şebekesini değiştirsin.Hala asbestli borularla su içiyoruz.Hangi çağda yaşıyoruz.Türkiye’de asbestli boru kullanan belediye kalmadı.Bizde ise hala borular asbestli”diyerek belediyeden su konusuna çözüm bulmalarını istediler.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30